Auto Citroën Friss 

A C5 AIRCROSS-SZAL BŐVÜL A „C-SERIES” SPECIÁLIS SZÉRIA: TOVÁBBRA IS A KÉNYELEM AZ ERŐSSÉGE 

A C5 AIRCROSS-SZAL BŐVÜL A „C-SERIES” SPECIÁLIS SZÉRIA: TOVÁBBRA IS A KÉNYELEM AZ ERŐSSÉGE 

 • A Citroën újabb modellel a C5 Aircross-szal bővíti átfogó speciális szériáját a C-Series-t. A „C-Series” elnevezés „C” betűje egyszerre utal a Citroën névre, a kényelemre (Comfort) mint márkajellemzőre és a modellek karakteres (Character) dizájnjára. 
 • A középkategóriás speciális szériát különleges színvilága és anyagválasztása különbözteti meg a többi változattól, fő vonzereje pedig lenyűgöző kényelmi felszereléseiben rejlik. 
 • A középkategória SUV szegmensének új szereplőjeként a C5 Aircross SUV igazi sikertörténet : 2019-es európai bevezetése óta több mint 130 000 példányban kelt el. 
 • Magyarországon a C5 Aircross SUV a « C-Series » speciális széria harmadik modellje a C3 Aircross és a C4 Cactus után. 
 • Magyarországon a C5 Aircross SUV C-Series a modell motorkínálatának bármely elemével elérhető. 

C5 AIRCROSS SUV, EDDIG MÁR 130 000 ÜGYFELET HÓDÍTOTT MEG 

Az Európában 2019-ben bemutatott C5 Aircross SUV-nek sikerült kivívnia helyét a középkategóriás SUV-k erős verseny jellemezte szegmensében. Bevezetése óta több mint 130000 példányban kelt el, és ezzel a Citroën márka második legnagyobb darabszámban eladott személyautó modellje volt 2019-ben. Új színt hozott a szegmensbe: különleges, energiától duzzadó, magabiztos design, referenciaértékű variálhatóság és egyedülálló kényelem a progresszív hidraulikus ütközőelemekkel® ellátott felfüggesztésnek, az Advanced Comfort üléseknek, a 3 teljes értékű hátsó ülésnek, és a Best in Class csomagtartónak (580l-720l ) köszönhetően. A C5 Aircross SUV 20 vezetéssegítő berendezést kínál, többek között a Highway Driver Assist csomagot (2. szintű autonóm vezetés), és számos kapcsolódási technológiát. A modell ősztől Plug-in hibrid változatban is elérhető lesz Magyarországon.

C5 AIRCROSS SUV C-SERIES 

A C3 Aircross SUV és a C4 Cactus után a Citroën a C5 Aircross SUV-n is bemutatja új speciális szériáját, a C-Series-t, melynek „C” betűje egyszerre utal a Citroën kezdőbetűjére, a kényelemre (Comfort) mint márkaértékre és a modellek karakteres (Character) dizájnjára. A speciális széria a modell különleges egyéniségét és egyedülálló kényelmét hangsúlyozza, és a szín- és anyaghasználatot, valamint a fedélzeti életet megkönnyítő felszereléseket helyezi előtérbe. 

Külsejére nézve a C5 Aircross C-Series tovább erősíti a C5 Aircross SUV modell design és személyre szabási ütőkártyáit. Új színcsomaggal az eloxált mélyvörössel gazdagodik a kínálat, amely a korábbi piros színcsomag helyére lép. Az elegáns és dinamikus mélyvörös dekorelemek az Airbump® ajtóvédő elemeken, az első lökhárítókon és a tetőcsomagtartó rudakon lelhetők fel. Az első sárvédőket különleges „C-Series” domborlogó díszíti. 

Az elérhető karosszériaszínek visszafogottak és elegánsak: a fehértől (hófehér és gyöngyházfehér), a szürkén át (acélszürke vagy platinaszürke) a feketéig (Perla Nera fekete) terjedő árnyalatokkal harmonikus, kifinomult és eredeti megjelenés alakítható ki, és akár kétszínű változatban is rendelhető. Az utóbbinál a karosszéria alapszínéhez Perla Nera fekete tető társul. 

A beltérben a C-Series kiadás jellegzetes hangulata fogad. A szürke műbőr műszerfalon fehér díszvarrással ellátott pánt található. A műszerfallal jól harmonizálnak a fehér díszöltésekkel ellátott, ultrakényelmes Advanced Comfort ülések. A háttámlák felső részén húzódó vízszintes vörös csíkban a karosszériát díszítő dekorelemek színe köszön vissza. A belteret elöl és hátul vörös díszöltésekkel ellátott, különleges fekete padlószőnyegek teszik teljessé. 

A C-Series speciális széria a Feel és Shine felszereltségi szintek közé illeszkedik, és többek között a következőket kínálja: – vezetéssegítő rendszerek: Drive Assist csomag, amely csökkenő figyelmet érzékelő rendszert, ütközésveszélyre figyelmeztető rendszert, intelligens fényszóróvezérlést, kibővített táblafelismerő (sebességkorlátozás, STOP, behajtani tilos, előzni tilos) és sebességajánló rendszert, adaptív sebességszabályozót (30 km/h-ig lassít), éjszaka is működő Active Safety Brake vészfékezőt, kereszteződés felismerőt és kerékpáros felismerőt tartalmaz; – csatlakoztatási technológiák: Assistance, Connect Nav, Connect Assist Box, – Fokozott kényelmet és nyugodt közlekedést biztosító, a mindennapi életet megkönnyítő felszerelések

Kulcs nélküli nyitás-zárás-indítás, elektromosan behajló külső visszapillantó tükrök, tolatókamera; – Sötétített üvegű hátsó ablakok és hátsó szélvédő, melyek még jobban kiemelik a C5 Aircross letisztult, 

áramvonalas sziluettjét és erősítik a beltér intimitását. 

A C5 Aircross C-Series változaton a modell magyarországi motorkínálatának minden eleme elérhető. 

 • PureTech 130 S&S 
 • PureTech 130 S&S EAT8 
 • PureTech 180 S&S EAT8 
 • BlueHDi 130 S&S 
 • BlueHDi 130 S&S EAT8 
 • BlueHDi 180 S&S EAT8 

Utolsó bejegyzések